Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale se realizeaza cu sisteme de actionare cu sina din aluminiu, cu componente de calitate superioara, materialele folosite fiind de provenienta UE datorita certitudinii ca acestea vor avea o calitate superioara si o rezistenta sporita in timp. Materialele textile sunt de provenienta UE, nu contin compusi toxici, sunt lavabile co...

Jaluzelele verticale se realizeaza cu sisteme de actionare cu sina din aluminiu, cu componente de calitate superioara, materialele folosite fiind de provenienta UE datorita certitudinii ca acestea vor avea o calitate superioara si o rezistenta sporita in timp. Materialele textile sunt de provenienta UE, nu contin compusi toxici, sunt lavabile conform indicatiilor producatorilor, sunt tratate antistatic si sunt prezentate intr-o gama completa de texturi si culori conform trendului actual.

Mai multe Jaluzele verticale

Jaluzele verticale 

Subcategorii

 • Poliester semitransparent

  Jaluzelele verticale din poliester semitransparent au devenit produse de notorietate datorita functionalitatii lor, datorita aspectului si datorita pretului care a devenit foarte accesibil. Pot fi folosite practic in aproape toate situatiile, impreuna cu perdele transparente, cu rolete sau jaluzele orizontale (montate direct pe fereastra pentru protectie suplimentara) sau numai jaluzele verticale individual.

  Materialele textile care se gasesc intr-o gama variata de texturi si culori pot satisface orice dorinta.

 • Poliester opac metalizat

  Jaluzelele verticale din poliester metalizat se folosesc in situatia in care radiatia solara este prea puternica si creaza efect de sera sau deranjeaza desfasurarea normala a activitatii intr-un birou sau alta incapere.

  Aceste jaluzele sunt recomandate in balcoane, birouri expuse in care se lucreaza la calculator sau in dormitoare.

  Materialul textil este un poliester de inalta tehnologie, metalizat, dublu impregnat, tratat antistatic, intr-o gama de 7 culori, perfect opac, pe suprafata expusa soarelui acoperirea fiind argintie pentru o reflexie optima a radiatiei solare.

  Acest tip de jaluzele are cea mai buna protectie termica dintre toate produsele de interior, la fel ca si roletele din material textil cauciucat sau metalizat produse de Soledo Presto.

Sus
Parteneri
 • Aluprof
 • bweb
 • gaviota
 • rth
 • rth
 • somfy