Rolete textile

Roletele textile semitransparente sau opace acapareaza atentia clientului prin finisaje deosebite, functionalitate si diversitate de materiale, texturi si culori. Rolete fixate pe fiecare geam individual, pe tavan sau perete, acest sistem parasolar se dovedeste a fi o solutie moderna si placuta atat in scop rezidential cat si pentru birouri sau ...

Roletele textile semitransparente sau opace acapareaza atentia clientului prin finisaje deosebite, functionalitate si diversitate de materiale, texturi si culori. Rolete fixate pe fiecare geam individual, pe tavan sau perete, acest sistem parasolar se dovedeste a fi o solutie moderna si placuta atat in scop rezidential cat si pentru birouri sau spatii comerciale.

Mai multe Rolete textile

Rolete textile 

Subcategorii

 • Rolete cu prindere pe tamplarie

  Roletele textile se pot prinde direct de tocul geamurilor, indiferent din ce material este confectionata tamplaria. Functie de culoarea tamplariei sunt disponibile sisteme de actionare albe sau maro.

  Sistemul de actionare este conceput sa aiba dimensiuni minime pentru discretie si functionalitate, este prevazut cu elemente din plastic ABS de inalta calitate, cu capace semirotunde care-i confera un plus de frumusete, cu teava de infasurare din aluminiu pentru a nu rugini, cu bara de jos din aluminiu, toate elementele fiind de calitate foarte buna pentru a asigura durabilitatea si estetica produsului.

 • Rolete cu prindere pe tavan (perete)

  Roletele textile cu prindere pe tavan sau pe perete sunt dotate cu sisteme de actionare mai mari, cu rezistenta ridicata, care permit o prindere riguroasa pe orice fel de suport. Datorita acestui fapt si datorita tevii de rulare de diametru mai mare, acest model de rulou se poate confectiona la dimensiuni mai mari pana la 2 metri latime si 2,5 - 3 metri inaltime dintr-o singura bucata.

 • Rolete casetate cu ghidaje laterale

  Roletele casetate se realizeaza cu caseta din aluminiu si cu ghidaje din aluminiu de culoare alba sau maro. Aceste modele au un pret mai ridicat decat celelalte rolete dar au si un plus de avantaje cum ar fi:

  estetica

  protejarea materialului textil de murdarire

  evitarea agatarii accidentale a textilului in geamurile mobile

  etansarea foarte buna in cazul folosirii textilelor black out

  In situatia in care se doreste doar o buna ghidare a roletei in timpul ridicarii-coborarii se poate opta pentru varianta de ghidare laterala cu snur transparent, o solutie estetica care da rezultate foarte bune la un cost mult mai scazut (vezi imaginile din miniaturi).

Sus
Parteneri
 • Aluprof
 • bweb
 • gaviota
 • rth
 • rth
 • somfy