jaluzele verticale

   

Numele "SOLEDO" se impune în peisajul producătorilor români de tehnică parasolară încă din anul 1993.
După acești ani de existență a produselor noastre pe piața României, după schimbul de experiență cu diverși producători, arhitecți, designeri și clienți mai mult sau mai puțin pretentioși, avem plăcerea să vă împărtășim și dumneavoastră din cunoștințele și ideile noastre avizate.
Având în vedere amploarea pe care a luat-o această afacere am încercat să ne detașăm de concurență prin promptitudine, seriozitate, maleabilitate, noutate și diversitate. Din aceste considerente în anul 2003 s-a înființat noul "SOLEDO Presto"- marcă înregistrată la OSIM.
Totodată gama de produse s-a diversificat urmând tendințele pieței: de la jaluzele orizontale și jaluzele verticale am ajuns să producem, să livrăm și să montăm jaluzele tip rulou (rolete) diverse modele constructive și coloristice, jaluzele din bambus natural (rulou sau roman shade), jaluzele plisate, jaluzele exterioare din aluminiu (rulou exterior), copertine și pergole retractabile – diverse modele, plase contra insectelor, uși de garaj rezidențiale, automatizări pentru majoritatea produselor, toate de cea mai bună calitate, realizate cu materiale și componente de la producători recunoscuți în Europa.
Vom încerca permanent să fim înaintea altora prin ceea ce ne caracterizează: rapiditate, noutate, calitate precum și prin consultanță tehnică de specialitate.

Lucrăm la lumină!


Sus
Parteneri
  • Aluprof
  • bweb
  • gaviota
  • rth
  • rth
  • somfy